Author Topic: Problems  (Read 4236 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Papaw

  • Owner/Administrator
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10756
  • Alvin, Texas
    • Papawswrench
Problems
« on: May 18, 2011, 04:55:43 PM »
Though we are back up and running , there are still some bugs to work out.
For example, I don't see a Reply button to use to reply to a post. The way to reply that I am using is to use the Quote button, that opens a post box, then I erase the quotes and make the reply.
Avatars are apparently not showing yet.
If you see others, please post about them here.
« Last Edit: May 18, 2011, 05:03:18 PM by Papaw »
Member of PHARTS - Perfect Handle Admiration, Restoration and Torturing Society
 
 Flickr page- https://www.flickr.com/photos/nhankamer/

Offline anglesmith

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 409
  • Mid Northcoast NSW Australia
Re: Problems
« Reply #1 on: May 18, 2011, 05:00:10 PM »
Sorry ,didn't see problem post Im only getting some pictures, most aren't loading.
Graeme

Offline Papaw

  • Owner/Administrator
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10756
  • Alvin, Texas
    • Papawswrench
Re: Problems
« Reply #2 on: May 18, 2011, 05:04:38 PM »
Sorry ,didn't see problem post Im only getting some pictures, most aren't loading.
Graeme
Attachments are still a problem.
Member of PHARTS - Perfect Handle Admiration, Restoration and Torturing Society
 
 Flickr page- https://www.flickr.com/photos/nhankamer/

lzenglish

  • Guest
Re: Problems
« Reply #3 on: May 18, 2011, 07:56:16 PM »

[/quote]
Attachments are still a problem.
[/quote]


I cannot post attachments either, but I notice 2 or 3 members can? Very Strange!

Good Luck sorting this out,

Wayne

Offline herbie

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 14
Re: Problems
« Reply #4 on: May 19, 2011, 02:10:43 PM »
I can't see attachments.  I get the message "404   attachment not found"  I shut down my add blocker and had no change,

Herbie

lzenglish

  • Guest
Re: Problems
« Reply #5 on: May 20, 2011, 07:35:51 PM »
Looking better all the time Noel ! I'm now able to post pictures again, and I hope our other members can do the same.

Thanks,

Wayne

Offline Fatboy

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 46
  • Contributor Detroit
Re: Problems
« Reply #6 on: May 20, 2011, 09:00:03 PM »
Starting to look like we are ready to roll! Great job, looking real good!
Me and the Dog don't miss no meals!

Offline Neals

  • Contributor
  • Hero Member
  • ***
  • Posts: 745
  • Alberta, Canada
Re: Problems
« Reply #7 on: May 21, 2011, 12:00:09 AM »
Congrats! I think you got it. Works for me.

Offline Papaw

  • Owner/Administrator
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10756
  • Alvin, Texas
    • Papawswrench
Re: Problems
« Reply #8 on: May 21, 2011, 05:35:06 AM »
Though I can claim a small amount of the praise, I do have an anonymous helper that really has done the heavy lifting.
This is NOT the helper I am referring to-

This is NOT him either-
http://www.openclipart.org/people/bnielsen/Cartoon_monkey_wrench.svg
Nor is this-
« Last Edit: May 21, 2011, 05:40:10 AM by Papaw »
Member of PHARTS - Perfect Handle Admiration, Restoration and Torturing Society
 
 Flickr page- https://www.flickr.com/photos/nhankamer/

Offline RLT

  • Contributor
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 83
Re: Problems
« Reply #9 on: May 21, 2011, 07:10:08 AM »
Papaw I'm going to steal those two pics. My daughter wants them on her wall above her computer.

Offline Neals

  • Contributor
  • Hero Member
  • ***
  • Posts: 745
  • Alberta, Canada
Re: Problems
« Reply #10 on: May 21, 2011, 08:56:04 PM »
Credit is due! You got the job done! As Eastwood says "you got to know your limitations" and you knew the person to fill the gaps.

Offline Neals

  • Contributor
  • Hero Member
  • ***
  • Posts: 745
  • Alberta, Canada
Re: Problems
« Reply #11 on: May 31, 2011, 06:45:49 PM »
There seems to be a problem posting. It keeps saying I'm timed out. Retry. When I retry it wipes out the attatchments. Seems to work on the second try.

Offline Papaw

  • Owner/Administrator
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10756
  • Alvin, Texas
    • Papawswrench
Re: Problems
« Reply #12 on: May 31, 2011, 09:12:54 PM »
Haven't seen that on this end, but I'll keep an eye on it.
Member of PHARTS - Perfect Handle Admiration, Restoration and Torturing Society
 
 Flickr page- https://www.flickr.com/photos/nhankamer/

lzenglish

  • Guest
Re: Problems
« Reply #13 on: June 01, 2011, 03:36:32 AM »
There seems to be a problem posting. It keeps saying I'm timed out. Retry. When I retry it wipes out the attatchments. Seems to work on the second try.



Just an FYI, it has been happening to me as well, for the past 2 days.

Wayne

Offline J.A.F.E.

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 395
Re: Problems
« Reply #14 on: June 01, 2011, 06:04:33 PM »
I have been getting frequent timeout errors when trying to access or refresh a page. When that happens I am unable to communicate with the site at all after that. Sometimes lasts an hour but more often it's longer.

Happens almost everyday usually after midnight Pacific time.
All my taste is in my tools.